söndag 5 mars 2017

Ismete / angeltävling på Barken.

Efter en snabb fråga till min nya följeslagare fick jag ett snabbt -Ja och han var direkt överladdad! Tyckte att vi skulle köra varsitt lag...
Dagen innan tävling anlände en exalterad angelrustad vinnarskalle. Med endast två pass i ryggen varav ett blankpass skulle han visa vart skåpet skulle stå, inget fel på självförtroendet allafall!
Kollade sjökort och smidde planer inför tävlingen.
Väl på plats lyckades vi ta oss till det tänkta området utan att behöva trängas med några av de övriga typ 30 lag som valt att ställa upp denna snötyngda morgon. Hål borrades och Trollstig fick välja mellan innre eller yttre, han valde innre. Vilket skulle visa sig vara ett bra val. Två timmar passerade innan första fisken landades, en fläckig på 59 cm, och minuten efter en randig på 34 cm!
Sen var lugnet åter ett faktum. Bortåt två timmar ytterligare innan gädda nr två visar upp sig mot mätbrädan och för med sig 69 cm till protokollet. Få minuter efter är trean på g och den blir fotad med sina 78 cm med ca kvarten kvar tills vi skulle plocka ihop! Med endast ett bomfäll fick jag bryta ihop och se mig krossad av Kungen av Kniva!
Riktigt bra fiskat en riktigt seg dag. Då 30 lag ställde upp och endast åtta lag lyckades landa totalt elva gäddor och en abborre.
Så grattis Trollstig till en seger med total dominans!
Kul arrangemang av Barkensjöarnas fvo som annordnade denna tävling. All heder till er! Hoppas på fler sådana tävlingar.

På't i jän

1 kommentar:

Anders Trollstig sa...

Hahaha fiskebroder vi har så himla kul när vi fiskar ihop.
Är sjukt laddad inför trollingfiske premiären.
Då får du visa vad skåpet ska stå..😃👍🐋