onsdag 1 oktober 2014

GÄDDFISKE DELUXE!

Dagens gäddfiske blev en ren bonusdag. Jobbade på en ö i barken igår och trots kallgrader tidig morgon var dagen helt underbar med en spegelblank vattenyta. Tillbaka till dagen, kund som ville ha ombokning av dagens arbete ledde till dagens fisketur. Dimman var riktigt tjock på morgonen. Hade båten i sjön vid 10 tiden, fortfarande dimma men en ljusblå himmel kunde man se! Grejerna i sjön ganska direkt, när allt var ute var det overkligt fint!
Första gäddan landad strax därpå. Och nummer två och tre blev ett dubbelbugg. Så rasslade det vidare och många händelser senare återstår denna upptäckt!
Då drogs snabbt tre gäddor till. 31 linutlösare senare är tiden enligt gpsen inte nådd till fyra timmar...
Nöjd med dagen börjar jag plocka ihop och min trogna vana hamnar de sista spöna i varsin hållare bak medans pulkor tas in och annat småplock. Hugg! Och gädda nr 22 för dagen är landad!
En riktigt rolig dag på sjön i härligt väder och några riktigt fina fighter. Så här vill man alltid att det ska se ut när man plockar ihop ;)
Toppfisken var 84 cm.
Nya tag inom kort. På't i jän!

2 kommentarer:

Anna sa...

22 gäddor?? Shit dig ska jag då inte åka båt med, fy läskigt... men BRA fiskelycka =) Vädret är ju underbart nu, så passa på att njut!

TrollingDoktorn sa...

Du är välkommen på en tur om det är så. Alla gäddor simmar vidare efter snabbvisit i min båt, vissa avkrokas direkt utanför båten!
Vädret är otroligt bra så nog får man njuta allt!